Hva er Firelink?

FireLinksystems® er det eneste systemet i verden, som automatisk viser brann og redningspersonell hvor det befinner seg mennesker i et bygg eller skip. Ideen til dette fikk røykdykker Tore Ramberg ved Trondheim brann og redningstjeneste allerede i 2002, nå snart 10 år med utvikling og kvalitetssikring er FireLink Systems® en patentert realitet.

 
FireLink Systems® er like enkelt som genialt.


Den største utfordringen brann og redningsmannskaper står overfor når det brenner er å redde liv.

Dette løses som regel ved systematisk søk innvendig i bygninger etter mennesker som er savnet.

Røykdykkere kjemper ofte en ekstrem kamp, gjerne i sikt lik null og tidvis umenneskelig varme for at ditt liv skal reddes. Noen ganger lykkes de, andre ganger dessverre ikke. Hvert sekund er livsviktig når det brenner. De må søke rom for rom og etasje for etasje. For å gjøre denne oppgaven enklere og raskere vil FireLink Systems® automatisk vise redningsmannskapene hvor det er størst sannsynlighet for at det befinner seg mennesker.
 
Hvordan er det mulig?
 
FireLink Systems® består av en teknologisk løsning som vil reagere som beskrevet ved røykutvikling og brann.
 
En sensor vil starte automatisk søk i rom og deretter tenne lys signal på vinduer og ved dør der det registreres bevegelse og indikasjon på liv.
Redningsmannskap kan da umiddelbart  prioritere disse rommene først, før andre rom og områder gjennomsøkes.
FireLink Systems® er kun et supplement til allerede eksisterende brannsikkerhets utstyr som brannvarslingsanlegg, sprinkleranlegg, røykvarslere, brannslukningsapparat osv.
 
Se FireLink her.
 

Kontakt oss

Firelink systems
Brennhaug veien 50
7340 Oppdal
Tlf: 936 62 076

Org nr: 915 680 623

 

Hvorfor velge oss?

FireLink er verdens eneste system som påviser hvor det er størst sannsynlighet for at det befinner seg mennesker når det brenner. Vi setter fokus på kundetilfredshet og vi vil gjøre hva vi kan for å møte dine forhåpninger.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, må du gjerne ta kontakt med oss.